Wijzigingen in Raad van Bestuur van de Racktelonfederatie

Een tijd van gaan…

Tijdens de bestuursvergadering op maandag 3 juli kondigde Racketlon Belgium voorzitter Hans Van Daele aan dat hij op het eind van 2017 zijn functie van voorzitter en zijn bevoegdheden in het bestuur zal neerleggen.

Hans nam een achttal jaar geleden de rol van voorzitter op en heeft zich steeds met veel energie en engagement op zijn taken gestort. Hans was er altijd als het nodig was, of dat nu was in de moeilijke beslissingen die door de jaren werden genomen in de toernooitafel bezetten, of scheidsrechter zijn. We willen hem dan ook van harte bedanken voor alles wat hij voor de federatie heeft betekend.Hans gaat wel verder met zijn taken in de internationale racketlonfederatie, waardoor ons land internationaal de vinger aan de pols houdt.

Met Inge Omey, onze huidige secretaris, verliezen we eind dit jaar een tweede bestuurslid. We bedanken ook Inge voor haar werk als secretaris en de ondersteuning van het bestuur.
Hans Abbeloos ten slotte zal zijn actieve rol in de federatie ruilen voor een adviserende rol achter de schermen. Hij blijft in de raad van bestuur ter ondersteuning van Geert en Simon, maar zal zelf geen taken meer opnemen.

… en een tijd van komen

Met deze drie vertrekkers valt het bestuur van vijf actieve leden terug op twee moedige overblijvers. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die het team willen komen versterken. Elke hulp is welkom en het hoeft niet per definitie een groot engagement te zijn.

Zie jij het wel zitten om een steentje bij te dragen? Laat ons dan voor 1 september iets weten via bestuur@racketlon.be.

Het nieuwe bestuur, met de nieuwe vrijwilligers dus, zal samen met de algemene vergadering bekijken op welke manier racketlon de komende jaren in België kan blijven gepromoot worden.