Ranking geüpdatet na Mortsel

Het eerste weekend van de Paasvakantie vond het toernooi van Mortsel plaats. De herenranking is nu geüpdatet.

Helaas was er op dit toernooi geen damesreeks. De twee dames die er wel waren, hadden gekozen om dan mee te spelen in de heren E reeks. Ze zijn er allebei in geslaagd om een van hun wedstrijden te winnen en hebben dus zeker hun mannetje gestaan. De eerste twee plaatsen waren voor nieuwelingen Pieter-Jan en Dirk, Steven vervolledigde net zoals in zijn eerste toernooi (Tienen eerder dit jaar), het podium.

Ook heren D werd gewonnen door een nieuweling. Proficiat aan Eli. Hij haalde het voor Wim van racketlon Rijkevorsel en voor Tom die net zoals in Tienen de derde plaats haalde.

In de heren C reeks (poule) lag het heel dicht bij elkaar. De winnaar en de runner-up hadden allebei drie winstmatchen en één verlieswedstrijd. Het kwam dus aan op punten tellen. Hierdoor won Erik Roelofsen van de Nederlandse federatie de reeks nipt van Filip Laermans nadat hij ook hun onderlinge wedstrijd gewonnen had.

Nog meer internationale activiteit in de B reeks waar onze ingeweken Moroccan Globetrotter Mohammed het haalde van vast waarde Rodolfo (Mexico) en in Luxemburg verblijvende Slovaak Milos.

We waren ook tevreden nog eens een kleine A reeks te mogen organiseren waar Tobias Daneels de maat nam van Jeroen De Block. De wedstrijden in deze reeks waren ook uitzonderlijk spannend. Het grootste verschil was 4 punten.