Geslaagd eerste toernooi Tienen

Eergisteren (12 februari) vond voor de eerste maal een racketlontoernooi in Tienen plaats. We waren blij om veel mensen uit de regio te mogen verwelkomen en we hadden het gevoel dat bijna iedereen een leuke dag gehad heeft. Enkele nieuwkomers waren zeer enthousiast en zullen op volgende racketlonevenementen in de regio opnieuw aanwezig proberen te zijn. Helaas hadden we enkele last minute afzeggingen, waardoor we er bij twee spelers niet in geslaagd zijn om drie wedstrijden te voorzien.

Enkele zaken zullen ons ongetwijfeld bijblijven van deze editie. De tafeltennissers werden deze keer benadeeld door de omstandigheden, en de badmintonners probeerden best aanvallende clears te slaan. We leren hieruit dat we voor een volgende editie betere afspraken moeten maken met de uitbaters.

Sportief onthouden we dat Mohammed bij zijn eerste deelname in Heren B meteen de reeks won, dat Geoffrey Ratajczak ongeslagen blijft nu hij na het BK in de E-reeks in december ook de D-reeks in Tienen won. Bij Dames B moesten we punten tellen, aangezien de drie speelsters elk een wedstrijd wonnen. Alle winnaars kan je hier vinden.

Kortom, enkele kinderziektes voor de eerste maal op deze locatie, maar een leuke dag! Misschien volgend jaar opnieuw? Of misschien nog een Start-2-Racketlon dit jaar? Hou zeker onze kalender in de gaten.